Suna pe WhatsApp
Strada Vâlsănești nr. 50, Sector 3, București
+40 753 331 922 office@edormitoare.ro

Mobilier DINNING ROOM NEHIR

Mobilier DINNING ROOM NEHIR

Mobilier DINNING ROOM NEHIR

DINNING ROOM NEHIR

Un set de mobilier de dining, sau un set de mobilier pentru luat masa, este o colecție de piese de mobilier destinate pentru a crea un spațiu de luat masa sau o zonă de dining în locuință. Aceste seturi sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor individuale ale utilizatorilor și pot varia în funcție de stilul, dimensiunea și tipul de mobilier inclus. Iată o descriere generală a componentelor comune ale unui set de mobilier de dining:

 1. Masa de dining: Masa este elementul central al setului și este folosită pentru a servi mâncarea. Aceasta poate fi realizată din diverse materiale, cum ar fi lemn, sticlă, metal sau material compozit, și poate avea o varietate de forme și dimensiuni, cum ar fi rotundă, ovală, pătrată sau dreptunghiulară. Masa este locul central unde membrii familiei sau invitații se adună pentru a lua masa împreună.

 2. Scaune de dining: Scaunele sunt concepute pentru a fi așezate în jurul mesei și furnizează locuri pentru așezarea confortabilă a oaspeților în timpul mesei. Ele pot fi simple sau capitonate, cu sau fără brațe, și pot avea diferite stiluri și culori.

 3. Bufet sau sideboard: Un bufet sau sideboard este o piesă de mobilier adesea inclusă într-un set de dining. Aceasta poate servi drept spațiu de depozitare pentru vase, tacâmuri și veselă, precum și pentru așezarea alimentelor în timpul servirii. Bufeturile vin în diverse dimensiuni și stiluri și pot fi folosite și ca element decorativ în dining room.

 4. Vitrină sau cabinet: O vitrină sau cabinet este folosită pentru a expune și a stoca obiecte decorative, cristale sau obiecte de colecție. Aceasta are, de obicei, rafturi din sticlă și uși pentru a proteja conținutul de praf și daune.

 5. Seturi de mobilier complementare: Seturile de mobilier de dining pot include și alte piese complementare, cum ar fi servante, comode sau mese laterale, care pot completa aspectul și funcționalitatea zonei de dining.

 6. Stil și finisaje: Seturile de mobilier de dining vin într-o gamă largă de stiluri și finisaje, precum rustic, modern, contemporan, clasic, și pot fi realizate din diverse tipuri de lemn sau materiale sintetice.

 7. Materiale de acoperire: Scaunele de dining pot fi acoperite cu diferite materiale, cum ar fi piele, catifea sau țesături textile, în funcție de preferințele estetice și de confort.

Seturile de mobilier de dining sunt disponibile într-o varietate de configurații și dimensiuni pentru a se potrivi spațiului dvs. și nevoilor dvs. personale. Alegerea unui set de mobilier de dining depinde de stilul dvs. de design interior, buget, spațiul disponibil și de numărul de persoane pe care doriți să le puteți servi la masa de dining.


• Produsele se livrează pe baza de comanda.
• Comenzile se efectuează telefonic: 0753.331.922 sau pe adresa de email: office@edormitoare.ro
• Termenul de livrare al produselor variază: intre 3 săptămâni si 6 săptămâni
• Transportul este asigurat de către companie in locația clientului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Mobilier DINNING ROOM NEHIR


 • Producător: TURCIA
 • Cod produs: DNNROOMNHR2022
 • Disponibilitate: Disponibil doar la comanda
 • Pret: 23.264,50Lei

 • Fără TVA: 19.550,00Lei

Consultanta gratuita Suna Acum


Produse din acceasi gama

Mobilier DINNING ROOM BAKU
HOT

Mobilier DINNING ROOM BAKU

33.498,50Lei

Mobilier DINNING ROOM SALTANAT
HOT

Mobilier DINNING ROOM SALTANAT

37.104,20Lei

Mobilier Set canapele ALACATI
HOT

Mobilier Set canapele ALACATI

13.090,00Lei

Mobilier Set Canapea si fotolii BSK01
HOT

Mobilier Set Canapea si fotolii BSK01

2.548,98Lei