Suna pe WhatsApp
Strada Vâlsănești nr. 50, Sector 3, București
+40 753 331 922 office@edormitoare.ro

Mobilier Set Canapele Bolivya

Mobilier Set Canapele Bolivya

Mobilier Set Canapele Bolivya

Set Canapele Bolivya 

Un set de canapele vintage este adesea caracterizat prin designul său inspirat din epoci trecute, de obicei din anii '50, '60, sau '70. Aceste piese de mobilier aduc un farmec retro și un aspect nostalgic într-un spațiu de locuit. Iată câteva caracteristici comune ale unui set de canapele vintage:

Forme și linii caracteristice: Canapelele vintage tind să aibă forme distinctive și linii clare. Acestea pot include canapele cu spătar înalt, spătar curb sau forme geometrice.

Culori și materiale: Culorile caracteristice ale canapelelor vintage includ nuanțe pastelate, culori vii sau imprimeuri îndrăznețe. Materialele comune pentru căptușeală includ catifea, piele naturală sau textile cu modele retro.

Detalii decorative: Canapelele vintage pot avea adesea detalii decorative precum cusături capitonate, nasturi decorativi sau alte elemente care adaugă un caracter unic.

Dimensiuni variate: Seturile de canapele vintage pot varia în dimensiuni, de la canapele mici, potrivite pentru spații mai mici, până la canapele extensibile sau canapele de colț pentru spații mai mari.

Accesorii potrivite: Pentru a completa aspectul, seturile de canapele vintage pot include scaune cu aceleași caracteristici de design, mese de cafea sau unități de depozitare care se potrivesc stilului retro.

Comoditate și funcționalitate: Deși aspectul vintage este important, seturile de canapele trebuie să ofere și confort și funcționalitate moderne. Cadrul și construcția lor ar trebui să fie solide și durabile.

Este important să luați în considerare stilul și dimensiunile spațiului dumneavoastră, precum și preferințele personale în ceea ce privește designul atunci când alegeți un set de canapele vintage. Aceste piese de mobilier pot adăuga un farmec unic și o notă de eleganță în orice locuință.

• Produsele se livrează pe baza de comanda.
• Comenzile se efectuează telefonic: 0753.331.922 sau pe adresa de email: office@edormitoare.ro
• Termenul de livrare al produselor variază: intre 3 săptămâni si 6 săptămâni
• Transportul este asigurat de către companie in locația clientului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Mobilier Set Canapele Bolivya


  • Producător: TURCIA
  • Cod produs: SCABLVY2022
  • Disponibilitate: Disponibil doar la comanda
  • Pret: 36.730,54Lei

  • Fără TVA: 30.866,00Lei

Consultanta gratuita Suna Acum


Produse din acceasi gama

Mobilier Set Canapele Bosna
HOT

Mobilier Set Canapele Bosna

29.155,00Lei

Mobilier Set Canapele BURSA
HOT

Mobilier Set Canapele BURSA

24.514,00Lei

Mobilier Set canapele BOSTON
HOT

Mobilier Set canapele BOSTON

13.566,00Lei